Kontakt

OBS! 

Just nu har galleriet endast öppet enligt överenskommelse. Kontakta oss gärna om du vill göra ett besök! Självklart finns vi tillgängliga online via vår webbshop och sociala medier.

Galleri Helle Knudsen

Stora gungans väg 11, 122 31 Enskede (Stockholm)

Telefon: 08-661 06 84

T-bana Sandsborg (Gröna linjen mot Farsta Strand) Ca. 1 minuts promenad från stationen. Goda parkeringsmöjligheter i området. 

Kontakt till galleriets förening, Konstsällskapet Våga Se

vagase@gallerihelle.com

www.konstsallskapetvagase.com

Helle Knudsen

info@gallerihelle.com

 

070-416 44 40

Sara Andersson

sara@gallerihelle.com

0704-969119

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
 

Privatpersoner

Med många års erfarenhet vet hur viktig konsten är i hemmet. Det kan förändra ett helt rum och ger det lilla extra! Vi kan hjälpa dig med 
förslag på vad som skulle kunna passa i ditt hem.

Företag

Ett positivt första intryck av ett företag är väldigt viktigt och konsten hjälper till att förstärka det. Vi kan hjälpa er att  komma med förslag på vad som passar på företagets väggar.

Konstföreningar

Boka en specialvisning, lunch eller kväll, med 
styrelsen/inköpsgruppen för er konstförening! Vi bjuder på mat och dryck och går igenom vårt utbud av grafik och original efter era önskemål.

Historia

Helle Knudsen har drivit gallerier i Sverige i snart 40 år och öppnade år 1999 Galleri Helle Knudsen på Södermalmstorg 4 i Stockholm. 2013 flyttade vi till Karlavägen 1. 2017 sökte vi nya utmaningar genom att bli det första samtidsgalleriet utanför tullarna -  idag finns vi på Stora Gungans väg 11 i Gamla Enskede, straxt utanför Södermalm. 

 

Genom åren har galleriet hjälpt tusentals privatpersoner, konstföreningar och företag att hitta rätt konst. Vårt fokus ligger på måleri, skulptur och originalgrafik och vi arbetar med ett 100-tal konstnärer – både etablerade och debutanter. Vi är starkt engegerade I den unga svenska konsten och visar kontinuerligt debututställningar och ger även ut minst två konststipendier i samarbete med vår förening, Konstsällskapet Våga Se.

Konstsällskapet Våga Se

Konstsällskapet Våga Se är en del av Galleri Helle Knudsen och är en av Sveriges största, rikstäckande konstföreningar. Föreningen grundades av Helle Knudsen grundades 1992. Föreningen arbetar för att stödja samtidskonsten och skapa en möjlighet för alla att äga och uppleva bra konst. I medlemskapet för 750 kr/medlemsår ingår många bra medlemsförmåner.

 

>> Läs mer och teckna medlemskap på Våga Ses hemsida

Galleri Helle Knudsen

Stora Gungans väg 11, 122 31 Enskede

Stängt för sommaren. Välkommen åter 20/8!

Mail: info@gallerihelle.com

Telefon: 08-661 06 84

Alla kontaktuppgifter

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle